MozgásMánia Stúdió és Szépségszalon

Gyovainé Madarász Éva

Gyovainé Madarász Éva vagyok,egy 3 gyerekes őrült,szó szerint sport imádó Anyuka, fitness-aerobik oktató, személyi edző és angoltanár, akinek az energiaszintjénél már csak a hangja nagyobb😊! Világ életemben sportoltam, versenyszerűen is, mottóm,hogy “saját magad legjobb kiadása legyél”, ne másokat kövess, ne másokra akarj hasonlítani, vagy másoknál jobb lenni a legnagyobb versenyt úgyis Magaddal futod😉! Lassan már 11 éve az edzői pályán, sok tapasztalattal, kihívással találkozva, de mindig a vendégeket tisztelve, szeretve tartom az óráimat, próbálok egy pluszt nyújtani ebben a rohanó, stresszes világban, hogy a mozgás örömöt, egészséget és rendszert vigyen az emberek életébe.

2009-ben végeztem a Csongrád megyei Sporthivatalnál Sportoktatóként fitness-aerobik és személyi edző szakágon, valamint idővel lettem Tae-bo (boxos) oktató-2012, Spinning edző (2012 Spinning Clinic Instruktor), valamint BBgo Terhestorna oktató (2018), révén a saját gyerekeim születésének is, miközben végig tartottam az órákat várandóságaim alatt is! Szeretettel várok
Mindenkit, aki úgy érzi, hogy jól esne egy kis felpezsdülés az életébe akár csoportos, vagy személyi edzés formájában is😊!

Keressetek bizalommal a Mozgás Mánia Stúdióban.